Četka za kosu Evolution XL - 43 mm

TE5005XLP
158,50 HRK
s PDV-om
Inovativna, profesionalna, termalna četka s 25% ekstra površine za brže sušenje i unikatan efekt na kosu. Svojim ioniziranim iglicama maksimalno prijanja, zatvara kutikule, daje veći sjaj i smanjuje neposlušnost kose. Savršena četka za nove frizure, volumen i valove.

Četka dostupna u 6 promjera: 17 mm, 23 mm, 28 mm, 32 mm, 37 mm, 43 mm


  • - 3 cm duža: Nova veličina koja omogućava veću količinu kose u jednom prolazu te tako stvara dugotrajnije valove i bolji efekt uvojaka.
  • - Ionizirane iglice: Visoko-napredne iglice koje eliminiraju statički elektricitet, donose više sjaja i idealne su za rad s više kose.
  • - Otvori u obliku romba: Čitava Termix Evolution serija uključuje inovativne otvore u obliku romba koji povećavaju kapacitet kose za 10% što onda rezultira smanjenim vremenom sušenja kose od 30% u odnosu na obične aluminijske četke.
  • - 100% ergonomična drška: Ergonomičan dizajn drške omogućava lako korištenje, posebno u profesionalnom, dugotrajnom korištenju. Drška je prekrivena santoprenom, mekom, gumenom teksturom koja fino prijanja čak i na vlažnu ruku.
  • - Neljepljiva cijev: PFTC cijev koja spriječava prijanjanje aerosola i drugih tvari.
No reviews

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist

Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića.

Nauči više ovdje.