• Novo
Serum za vlasište Anti dandruf The...
Serum za vlasište Anti dandruf The...

Serum za vlasište Anti dandruf The Doctor Tar With Ichthyol – 89 ml

EP935103
4,00 €
s PDV-om
30,14 kn tax incl.

Serum za vlasište koji u svojoj formuli sadrži ihtiol i sebo-stop kompleks s infuzijom kore vrbe, hrastove kore i šišarki hmelja. Suzbija neugodne simptome kao što su svrbež i ljuštenje vlasišta te sprječava nastanak peruti, smiruje iritacije i osvježava kožu.

 

Glavni sastojak našeg seruma je ihtiol , prirodni spoj koji je stoljećima cijenjen zbog svojih antibakterijskih, protuupalnih i antiseptičkih svojstava. U kombinaciji sa sebo-stop kompleksom koji sadrži ekstrakte kore vrbe, hrastove kore i šišarki hmelja, stvara učinkovitu zaštitnu barijeru za vlasište. Ova kombinacija djeluje kao regenerativni tretman, uklanja neugodne simptome i brine o zdravlju kože.

Health & Care Serum je sveobuhvatna njega koja djeluje iznutra. Sebo-stop kompleks regulira proizvodnju sebuma, što pomaže u održavanju prirodne ravnoteže vlasišta. To ne samo da ublažava simptome, već i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Osim toga, serum djeluje iznenađujuće lagano. Ne ostavlja masni film niti osjećaj ljepljivosti, što svakodnevnu njegu čini ne samo učinkovitom već i ugodnom. Vlasište je hidrirano, a kosa ostaje svježa.

Upotreba:

Ravnomjerno nanesite serum na vlasište i potom nježno umasirajte laganim masirajućim pokretima, te ravnomjerno rasporedite po kosi češljem. U vrlo kratko vrijeme, serum će donijeti olakšanje i vratiti ugodu vašem tjemenu.

The Doctor
No reviews
Product added to wishlist

Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Više informacija možete saznati ovdje.