Eliksir za kosu FarmaVita Argan...

Eliksir za kosu FarmaVita Argan Sublime – 100 ml

FV04826
20,00 €
s PDV-om
150,69 kn tax incl.

Višenamjenski eliksir od arganovog ulja, intenzivnog egzotičnog mirisa za svilenkastu i sjajnu kosu. Idealan za sve tipove kose. Vraća kosi elastičnost i sjaj, te čini kosu podnatnom i upravljivom za jednostavnije češljanje i oblikovanje.

 

Eliksir za kosu FarmaVita Argan Sublime je luksuzni salonski tretman posebno preporučljiv za suhu i oštećenu kosu, a može se koristiti na više načina:

PRIJE ŠAMPONIRANJA – idealan za kosu kojoj nedostaje mekoće i njege. Rasčešljajte kosu. Na dlanove nanesite 3 kapi ulja. Rasporedite po cijeloj dužini kose i ostavite nekoliko minuta. Isperite toplom vodom i šamponom.

UPOTREBA:

PRIJE SUŠENJA – Za kontrolu neposlušne kose i lakše stiliziranje. Na dlanove nanesite 2 kapi ulja i rasporedite po kosi od sredine prema vrhovima.

NAKON SUŠENJA – Pojačava sjaj i sprječava pucanje vrhova. Na dlanove nanesite 1-2 kapi ulja i rasporedite od sredine do vrhova kose.
Može se koristiti svakodnevno.

No reviews

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist

Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Više informacija možete saznati ovdje.