• Novo
Maska za jačanje kose The Doctor...

Maska za jačanje kose The Doctor Keratin+Arginine+Biotin – 295 ml

EP604256
4,00 €
s PDV-om
30,14 kn tax incl.

Maska za kosu s keratinom, argininom i biotinom jedinstvena je kombinacija sastojaka, stvorena za intenzivnu njegu vaše kose. Osigurava intenzivnu regeneraciju i zaštitu kose.

 

Keratin, protein koji se prirodno nalazi u kosi, ključni je sastojak ove maske. Njegova je uloga popuniti praznine u strukturi kose, čineći je jačom, glatkom i otpornijom na oštećenja. Kosa dobiva elastičnost i svilenkastu mekoću.

Arginin, bazična aminokiselina, osigurava esencijalne hranjive tvari za vlasište. Poboljšava cirkulaciju krvi, što doprinosi boljoj prehrani folikula dlake, podržavajući zdrav rast kose. Arginin štiti kosu od štetnih vanjskih čimbenika, održavajući njezino stanje na najvišoj razini.

Biotin , koji se naziva i vitamin H, igra ključnu ulogu u održavanju zdrave kose. Podržava proizvodnju keratina, što se prevodi u jačanje strukture kose. Osim toga, biotin može poboljšati elastičnost kose i spriječiti prekomjerno opadanje kose.

 

Upotreba:

Nanesite masku na vlažnu kosu, na korijen, a potom ravnomjerno rasporedite po cijeloj dužini. Ostavite ga na kosi samo 5 minuta kako bi aktivni sastojci brzo djelovali. Zatim isperite masku s puno vode.

The Doctor
No reviews
Product added to wishlist

Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Više informacija možete saznati ovdje.